Vilber

NEWTON 7.0 in vivo képalkotó rendszer

Code NEWTON 7.0

A páratlan NEWTON 7.0 ideális az in vivo, az ex vivo és az in vitro alkalmazások biolumineszcencia és fluoreszcencia képalkotásához: a daganatok és fertőzések fejlődésének nyomon követése, a sejtek migrációjának nyomon követése, a gyógyszerek, molekulák és nanorészecskék biodisztribúciójának megcélzása; az érrendszer és a mikrocirkuláció vizualizálása.

Tudjon meg többet a termékről
Jellemzők

Teljesítmény

 • Maximális érzékenység a legszélesebb lencsenyílással, f/0,70
 • 1” tudományos fokozatú CCD kamera és -90°C hűtés
 • Biolumineszcencia érzékelés: femtogramszint
 • Fluoreszcencia érzékelés: pikogramszint
 • 3D optikai tomográfia

Állatok kezelése

 • Legfeljebb 5 egér kapacitás
 • Fűtött állatágy (+37°C)
 • Az EQUAFLOW™ légzőkészülékek egyenlő mennyiségű gázt juttatnak az egyes orrkúpokba, és megakadályozzák az állatok nem kívánt ébredését
 • Automatikus aktív gázfogók
 • Kompatibilis a BIOSTHESIA gázérzéstelenítő állomással

Egyszerű használat

 • Intuitív és felhasználóbarát szoftveres felület
 • Egy kattintás a kép megszerzéséhez
 • Automatikus expozíció és automatikus megvilágítás-szabályozás
 • Könnyen tisztítható

Intuitív szoftver

A molekuláris biológusok által tervezett NEWTON 7.0 szoftver gazdag funkciókkal rendelkezik, és egy ergonómiailag kialakított felhasználói felületen átvezeti Önt a fejlett funkciókba. Az egyszerű és magától érthető menü ideális többfelhasználós környezetben: csak egy kattintásra van szükség az optimális kép eléréséhez.

Merüljön el az átfogó képelemző modulokban, hogy egyszerűen számszerűsíthesse a jelméréseket, és néhány lépésben kihozza a mintákból a maximális mennyiségi adatokat.

Alkalmazásai kéznél vannak

 • Az egyedülálló fluoreszcencia-megvilágítási architektúrának köszönhetően a NEWTON 7.0 8 gerjesztési csatornát helyez el a látható (RGB) és a közeli infravörös (NIR) spektrumokban. A jelek átfedhetők, így egyszerre több riporter is láthatóvá válhat ugyanazon állatban.
 • Nagyszámú molekuláris reagens és fluorofor használható, például GFP, YFP, FITC, DAPI, mCHERRY, Alexa Fluor® 680, 700, 750, Cy® 3, 5, 5.5, DyeLight, IRDye® 800CW, VivoTrack 680, VivoTag 750 stb.

Technológia egyszerűséggel

Fejlett technológiák belül, kiemelkedő könnyű használat kívül.
Legfrissebb innovációink a Newton 7.0-t ideális rendszerré teszik publikáció, számszerűsítés és dokumentációs minőségű képalkotás céljából.

V.070 LENCSE

A Fusion egy rendkívül érzékeny képalkotó platform kiterjedt portfóliója, amelyet széles körben a „kategóriájában legjobbként” tartanak számon. A legfejlettebb nagy pixeles CCD-technológia alkalmazásával, hogy több fényt gyűjthessen, a legkorszerűbb V.070 motoros optikai lencsével kombinálva a Fusion a legjobb érzékenységet és sebességet kínálja, és eléri a legalacsonyabb észlelési határokat.

A Fusion képalkotó teljesítményét automatikusan optimalizálják az alkalmazási követelmények széles skálájára:

 • Kemilumineszcencia esetén a kép elkészítéséhez szükséges idő drámai módon csökken, és értékes antitestet lehet megtakarítani.
 • A fluoreszcencia szempontjából az ultraérzékeny detektálási képesség megkönnyíti a rövidebb gerjesztési expozíció alkalmazását, ezáltal csökkentve a fotofehérítést és a fototoxicitást, valamint a festékkoncentrációt.

A Fusion egyedi gyártású V.070 objektív egyesíti az érzékenységet és az optikai teljesítményt nagyon gyenge fényviszonyok mellett. Az optikai rendszer rendkívül alacsony diszperziós komponenseket tartalmaz az érzékenység fokozása érdekében, és az aszférikus elemek folyamatosan egyenletes képeket eredményeznek. A V.070 objektív fókusztávolsága mindössze 20 cm, hogy páratlan érzékenységet, tisztaságot és képminőséget biztosítson.

Newton lens comparison.png

 

HIGH SENSITIVITY READING™

A Fusion célja a jel maximalizálása és a zaj minimalizálása a legjobb jel/zaj arány elérése érdekében az észlelés legalacsonyabb határáig.

Nagy érzékenységű olvasási (HSR) technológiánknak köszönhetően a Fusion a különböző zajforrásokat a legalacsonyabb padlószintre csökkenti, és a jel kiemelkedhet a környező háttérből. Az 5. és 6. ábra a gyenge kemilumineszcencia jelképek összehasonlítását mutatja, amelyek a Fusion HSR  technológia  érzékenységének előnyeit mutatják egy versenyképes rendszerrel szemben. A HSR technológia lehetővé teszi az érzékenység legalacsonyabb határának elérését

A Fusion nagy érzékenységű leolvasása (HSR) olyan egyedülálló technológia, amely rendkívül alacsony zajszintet és nagy érzékenységet biztosít a nyers képadatok megváltoztatása nélkül. A kamera moduláris felépítésének, a kettős erősítő architektúrának és az elektronikus alkatrészek teljes irányításának köszönhetően a kamera zajának töredékére csökken. A HSR technológia a kamera beépített technológiája.

A fény expozíciója során a nem szükséges fényképezőgép-komponensek leállnak. Az expozíciós idő letelte után a fényképezőgép komponensei automatikusan visszakapcsolnak. A leállítás folyamata a kép expozíciója során csökkentette a kamera zaját, ami jobb chipkapacitást eredményezett a jel összegyűjtésére.

Vilber High sesitivity reading.png

Ugyanazon expozíciós idő mellett, a LED lemez standarddal, a HSR technológia jobb érzékenységet biztosít a zaj talajszintjének csökkentésével. Ha a hátteret a legalacsonyabb padló szintjén tartja, a nagyon halvány jel könnyen észlelhető és számszerűsíthető.

3D DYNAMIC SCAN™

A 3D Dynamic Scan™ valós időben képeket készít a mintáról, és rekonstruálja az adatokat élő háromdimenziós modellek létrehozása érdekében. A 3D rekonstrukció közvetlen információt nyújt a kép dinamikájáról, a háttér szintjéről és a fehérje vagy a DNS mennyiségéről. Az expozíciós idő egy kis változtatása automatikusan frissíti a 3D-s nézetet. A telítettség hatása élőben szabályozható a kép fagyasztása előtt.

A 3D Dynamic Scan™ összegyűjti a jel intenzitását a gélből vagy a foltszerű mintából, és ezeket az intenzitásokat a minta felületétől származó távolság-információvá alakítja. A 3D beolvasás által létrehozott „kép” leírja a relatív fehérjemennyiségeket. Ez lehetővé teszi az egyes fehérjék mennyiségének viszonylagos mérését és összehasonlítását egymással. A dinamikus beolvasás akkor történik, amikor a képet megszerzi a kamera. Ezután az élő képpel lehet mérést végrehajtani.

A 3D Dynamic Scan™ új határt nyit a fehérje vagy a DNS képalkotása szempontjából. 3D-s modellezésünk a minta látását 3D kvantitatív eredményekké változtatja.

Modellek
Termék neve
121197001 BT 500  NEWTON 7.0 BT500, biolumineszcencia in vivo / in vitro optikai képalkotó platform Kérjen árajánlatot
121197601 BT 100  NEWTON 7.0 FT100, biolumineszcencia in vivo / in vitro optikai képalkotó platform Kérjen árajánlatot
121197401 FT 500  NEWTON 7.0 FT500, biolumineszcencia és fluoreszcencia in vivo / in vitro optikai képalkotó platform Kérjen árajánlatot
121197601 FT 100  NEWTON 7.0 FT100, biolumineszcencia és fluoreszcencia in vivo / in vitro optikai képalkotó platform Kérjen árajánlatot