Segítünk felfedezni az új lehetőségeket

Az AnimaLab 2004 óta működik az élettudomány területén.

Az Animalab egy olyan, jól koordinált szakemberek csoportja, akik az élettudományok különböző területei iránt érdeklődnek. Az iparban szerzett nagyfokú tapasztalatuk lehetővé teszi a vállalat számára, hogy az tanácsadást és átfogó szolgáltatást nyújtson Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Horvátországban és Szlovéniában.

Az Animalab állatokkal vagy állati termékekkel foglalkozó laboratóriumokat, állati létesítményeket és iparági laboratóriumokat lát el eszközökkel és felszerelésekkel. A vállalat ezen felül jótállási és jótállási idő utáni szolgáltatást is nyújt, valamint laboratóriumi eszközök validálását és laboratóriumi állatok professzionális szállítását is biztosítja. A kínált szolgáltatások köre élettudományi oktatási rendszereket is tartalmaz hallgatók és laboratóriumi alkalmazottak számára.

Az ügyfelekkel történő együttműködés során az Animalab gondosan és megbízhatóan elemzi igényeiket és elvárásaikat. Ezen felül innovatív és hosszú távú megoldásokat is kínál a tanácsadástól a termék- és szolgáltatásválasztás, a beszerzés folyamatain keresztül egészen a szervizelésig és az értékesítést követő vevőtámogatásig.

Az Animalab az elmúlt több mint 17 év során több mint 7700, állattartó létesítményekben és laboratóriumokban található szervizeszközökkel, állatszállítással, valamint javítási és validálási szolgáltatásokkal kapcsolatos projektet valósított meg. 

A több mint 50 nemzetközi beszállítóval folytatott széleskörű együttműködésnek köszönhetően a társaság olyan portfóliót épített ki, amely a tudományos, a kutatási és az ipari ágazatok számára tartalmaz megoldásokat.

Ismerje meg partnereinket itt.