Alom, környezetgazdagító

Állati alom, nyárfaalom laboratóriumi állatok számára

Az állati alom különféle fatípusokból készül. Az Animalab azonban az egyik legjobbat kínálja - a TAPVEI almot, nyárfából. A faanyagot a Forest Stewardship Council® (FSC®) felügyeleti lánc tanúsítja. A TAPVEI alom és állati fajátékok gyártási folyamata az ISO 9001:2015, az ISO 14001:2015, az ISO 45001:2018 szabványok által is szabványosított, amely garantálja, hogy a nyárfa alom vagy a ketrec élettér gazdagító, dúsító kiegészítők minden tétele azonos minőségű és paraméterű.

A TAPVEI nyárfaalom kiváló paraméterekkel rendelkezik a nedvesség és az ammónia felszívódása szempontjából. Ideális IVC állványokat, leválasztókat és alomadagolókat használó állattartó létesítményekben való használatra, mivel pormentes és nem tömíti el a szűrőket, ezáltal hozzájárul az elő- és a HEPA-szűrők olcsóbb működéséhez.

TAPVEI fészkelőanyag nőstény rágcsálók és utódaik számára

A fészkelőanyag a 3R elvek alapján az egyik legfontosabb állatjóléti termék. A nőstény rágcsálók fészkek építésére használják őket, amelyekben utódokat szülnek. A rendkívül puha és rugalmas nyárfarostok lehetővé teszik ennek a természetes igénynek a kielégítését.

Élettér gazdagítás állatok számára, kiegészítők, amelyek gazdagítják a laboratóriumi állatok lakókörnyezetét

Különféle kiegészítőket kínálunk, amelyek aktiválják az állatokat, javítják jólétüket és támogatják természetes rágcsáló és rejtőzködő ösztöneiket, valamint csökkentik a stresszt és az agressziót. A rágótéglák, házak, búvóhelyek, lépcsők, alagutak, labirintusok széles választéka lehetővé teszi az állatok számára kedvező életkörülmények megszervezését. Minden termék autoklávozható, és ketrecmosóban mosható.