Sychem

Mikrobiológiai biztonsági szekrény 2. osztály

Code SychemSAFETY

A SychemSAFETY dupla szűrős, 2. osztályú mikrobiológiai biztonsági szekrény, amely a legújabb technológiát, energiatakarékos kialakítást és HEPA-szűrőket tartalmazza.

A SychemSAFETY biobiztonsági szekrény ideális választás laboratóriumába vagy kutatóhelyére, amikor a kezelő, a környezet és a termék védelme szükséges. A gépet minden biológiai, mikrobiológiai és szövettenyésztő anyaghoz tervezték, akár kutatási, akár rutinszerű alkalmazásokhoz.

Tudjon meg többet a termékről
Nézze meg a többi termékeket az alkalmazásban
Jellemzők

Aktív légáramlás technológia

A szűrt lamináris légáramlás HEPA-szűrt levegőt hoz létre a munkafelületre. A légáramlás 70%-a a fő HEPA-szűrőn keresztül keringetett, így biztosítva a leáramlás elleni védelmet. 30%-a távozik a HEPA szűrőn keresztül a kivezető csövön.

Hatékony HEPA szűrők a SychemSAFETY mikrobiológiai biztonsági szekrényben

110 mm-es HEPA szűrők 99,999%-os hatékonyságúakl a 0,3 μm-es részecskékkel szemben, biztosítva a tiszta, steril munkakörnyezetet. A HEPA szűrők nem kötik be a gázokat és a mérgező vegyi anyagokat, amelyek a mikrobiológiai vizsgálatok kiegészítéseként használhatók.

Áramlásérzékelők lamináris áramlási szekrényben

A nyomáskülönbség-érzékelők folyamatosan felügyelik a le- és kivezető ventillátort a biztonságos működési feltételek fenntartása érdekében. Az egyedülálló lamináló technológia turbulenciamentes légáramlást biztosít, megvédve a mintákat a részecskék szennyeződésétől.

Széles szelvényű munkalapok

A szekcionált munkalapok különböző méretűek 300-1800 mm-ig AISI 316-ban, hogy a SychemSAFETY pontosan az Ön gyakorlati igényei szerint konfigurálható legyen.
A szekcionált 300 mm-es munkalapok akár 50 kg-os terhelést tesznek lehetővé.

Alacsony zajszint

A SychemSAFETY egyedi kialakítása valódi és turbulenciamentes lamináris áramlást biztosít. Ez a fejlesztés alacsonyabb zajszintet és rezgésmentes munkaterületet eredményez. Gyári beállítások szerint 47 dB(A) zajszinten működik, és Ecosave móddal rendelkezik, ami 37 dB(A) zajszintet eredményez.

Könnyen karbantartható

Az összes szervizfunkciót a szekrény elejéről hajtják végre, beleértve a HEPA szűrők, PCB-k és érzékelők cseréjét, valamint a riasztások és a ventilátorsebesség figyelését. A SychemSAFETY ferde előszűrővel rendelkezik az egyszerű ellenőrzés és szűrőcsere érdekében.

Testreszabható megoldások

A Sychem mikrobiológiai biztonsági szekrény nagymértékben testreszabható. A SychemSAFETY négy különböző munkaszélesség-méretben kapható, a létesítmény követelményeitől függően: 900 mm, 1200 mm, 1500 mm vagy 1800 mm. Minden modell magas színvonalú, testreszabott opciók széles választékával kapható, hogy megfeleljen az Ön egyéni igényeinek vagy követelményeinek.

Alkatrészek
Bővítse a rendszert a következő kiegészítőkkel
 • 2 vagy 3 szűrő választható
 • 3 fertőtlenítési lehetőség
 • 3 belső stílus, különféle asztallapokkal
 • 1 vagy 2 üzlet közül választhat a különböző országokban
 • Csepegtető edény opció
 • Választható oldalablakok vagy acél oldalak
 • Opcionális szelepek kiegészítése az oldalsó vagy a hátsó falban
 • A fertőtlenítéshez UV fényt lehet beépíteni a kamrába
 • AISI 316 helyett AISI 304
 • Fűtőlemez zónarendszer
 • PIR érzékelő
 • Bunsen-égő
 • LED lámpa
 • Mikroszkóp felszerelése
Modellek
Termék neve
SYCHEM-SAFETY -3FT  Mikrobiológiai biztonsági szekrény, 2. osztály, munkaterület szélesség 900 mm
SYCHEM-SAFETY -4FT  Mikrobiológiai biztonsági szekrény, 2. osztály, munkaterület szélessége 1200 mm
SYCHEM-SAFETY -5FT  Mikrobiológiai biztonsági szekrény, 2. osztály, munkaterület szélessége 1500 mm
SYCHEM-SAFETY -6FT  Mikrobiológiai biztonsági szekrény, 2. osztály, munkaterület szélessége 1800 mm