RWD Life Science

Minux® automatikus kriosztát

Code FS800A

A teljesen automatizált és felhasználóbarát operációs rendszerrel rendelkező FS800A kriosztát magabiztosságot ad, hogy következetesen készítsen reprodukálható, vékony, soros fagyasztott metszeteket maximális minőségben. A közelmúltban a kriosztátgépek áremelkedését a növekvő gyártási költségek fokozták.

Tudjon meg többet a termékről
Nézze meg a többi termékeket az alkalmazásban
Jellemzők

A gyors eredmények elérése érdekében a szövetminták érintetlen megőrzése döntő fontosságú a klinikai patológiában, szövettanban, kórszövettanban és kutatólaboratóriumokban. Ez megtehető egy kriosztátgép használatával, amely kriogén hőmérsékletet alkalmaz a szövetek fagyasztására és megőrzésére.

Kriosztát gépünk árát a kiváló minőségű szövetmetszetek és a különféle intelligens funkciók határozzák meg.

  • Négy automatikus szeletelési mód képes kielégíteni a különböző igényeket.
  • A vágóablak funkció biztosítja a minőséget és javítja a hatékonyságot.

Stabilitás

  • A kriosztát ára ésszerű szinten van beállítva, és garantálja a stabil teljesítményt és a pontos mérést.
  • Stabil hőmérséklet: a fejlett hőmérséklet-szabályozó rendszer, a kompresszor és a hűtőrendszer tökéletesen garantálja a hőmérséklet stabilitását.
  • Repülőgép-minőségű alumíniumból készült nagy pontosságú keresztsín és csavar, ötfázisú, nagy felbontású mintavevő motor és vízszintes mintavevő csúszka precíz mintavételi rendszert alkot a stabil szeletminőség biztosítása érdekében.

Biztonság

  • UVC fertőtlenítés: fejlett, alacsony hőmérsékletű UVC fertőtlenítési technológia alkalmazása a baktériumok és vírusok hatékony elpusztítása érdekében, a szekrény belső felületének és levegőjének fertőtlenítése a fertőző anyagokkal való szennyeződés kockázatának csökkentése érdekében.
  • Hulladékfolyadék-kezelő rendszer: a hulladékfolyadék mennyisége megjelenik az érintőképernyőn. Teli palack riasztó, hogy megakadályozza a hulladékfolyadék kifolyását és a talaj szennyeződését.

Hatékonyság

  • Hatékony működés: a kriosztát színes, érzékeny érintőképernyővel és joystickkal van felszerelve a durva mintaadagolás, a vágás és a szakaszváltás integrálásához, valamint a szeletparaméterek beállításához.
  • Gyors pozicionálás: a precíz pozícionáló rendszer ±8°-os vizuális mutatóval megkönnyíti a mintabilincsnek a célszöghöz való igazítását, csökkentve a vágást és a mintaveszteséget.
  • Automatikus alvó és ébresztési módok: energiát takarít meg, egyszerűsíti a kézi kezelést és csökkenti a várakozási időt.