Steelco

Nagy kapacitású, kis helyigényű, hatékony üvegáru mosógép közepes méretű laboratóriumok számára

Code LAB 610 G2

Kapacitás: akár 192 db 100 ml-es palack!

A LAB 610 G2 egy nagy kapacitású elöltöltős üvegáru mosógép, amely megfelel a közepes méretű létesítmények igényeinek. Ez az egység legfeljebb 3 kosár injekciós mosására és szárítására képes 4 különböző szinten, maximális rugalmasságot biztosítva a többkamra-konfiguráció révén a betöltött tárgyak magasságától függően. A SmartLoad rendszer intelligens helykihasználásának köszönhetően a kapacitás több mint 50%-kal nőtt az előző modellhez képest.
Változtatható fordulatszámú szivattyúval a keringető nyomás és vízfogyasztás az egyes terhelésekhez optimalizálható. A Steelco laboratóriumi mosógépei sokoldalúságot, biztonságot, nagy teljesítményt és folyamatkövethetőséget kínálnak alacsony karbantartási költséggel.

Tudjon meg többet a termékről
Nézze meg a többi termékeket az alkalmazásban
Jellemzők

A LAB 610 G2 laboratóriumi üvegáru mosógép legfontosabb előnyei

⦁ Akár 3 kosár (teleszkópos futókon) 4 különböző szinten
⦁ Kamra térfogata 270 liter
⦁ Rakodási térfogat 241 liter

A rendelkezésre álló segédprogramoktól függően a Steelco LAB 610 G2 üvegárumosó a következőkre konfigurálható:

⦁ elektromos fűtés,
⦁ közvetett külső gőzfűtés csökkenti a teljes villamosenergia-ellátási igényt,
⦁ vegyes fűtés, amely lehetővé teszi a gőzről az elektromos fűtésre való átállást tartalék megoldásként.

Rossz bejövő vízminőség vagy elfoglalt laboratóriumok esetén opcionális beépített vízlágyító is adható hozzá.

A mosógép alkalmas szellőztetett vagy nem szellőző helyiségbe, gőzkondenzációs lehetőséggel.

Környezetbarát hatékonyságú
Steelco laboratóriumi mosógépeket úgy tervezték, hogy kategóriájukban a legjobb megoldásokat kínálják az energia- és vízfogyasztás csökkentésére, így a felhasználók a legalacsonyabb töltetenkénti üzemeltetési költségeket biztosítják.

A sebesség fontos - Optimalizált mosási folyamatsebesség
Steelco arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabb mosási folyamatokat biztosítsa az ügyfeleknek a szennyeződés mennyiségétől és típusától függően. Nézze meg a LAB 610 G2 opciókat az idő- és energiamegtakarítás érdekében (lásd a 19. oldalt a prospektusban itt ).

Folyamatok ellenőrzés alatt - Rugalmasság, kontroll és csatlakoztathatóság
A kiváló minőségű színes érintőképernyő Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal kombinálva intuitív kezelői interakciót és a mosási folyamat kiváló irányítását biztosítja. Ezenkívül a SteelcoData Live lehetővé teszi a valós idejű és a korábbi eszközteljesítményadatok távoli megjelenítését.

A mosókocsik testre szabható
Akár kicsi, akár nagy üvegáru mosogatására van szüksége, vagy a kettő kombinációját, a rakodóállványok 8 és 32 befecskendező fúvóka közötti modulokkal konfigurálhatók úgy, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek.

Betöltés -Konfigurációs rugalmasság
A maximális rugalmasság intuitív használattal párosul. A továbbfejlesztett SmartLoad Plus rendszer nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé, hiszen egyszerre akár három rakodási szint is elérhető. Ezenkívül a betöltés gyors és egyszerű a szabványos és konfigurálható rakodási lehetőségek széles skálájával.

SimpleLoad rendszer üvegáru mosó LAB 610 G2

Az üvegáruk betöltése rugalmas és nagyon kényelmes az új befecskendező fúvókáknak, új műanyag tartóknak és az injektáló moduloknak köszönhetően, növelve ezzel a laboratóriumi mosógép terhelhetőségét.

Glassware positioning.png

Az üvegáru elhelyezése egyszerű és gyors.

LAB 610 G2 nozzles (3)400x400.jpg

 A mosási ciklus során a támasztékok biztosítják a legjobb tisztaságot, elkerülve az üvegedények sérülését, karcolódását.

 

LAB 610 G2 nozzles comparison400x400.jpg

Támogatás a fúvókákhoz, amelyek segítenek maximalizálni a rakománymagasságot, növelve a kamrában rendelkezésre álló helyet.

 

SmartLoad rendszer üvegáru mosó LAB610 G2

More-Flexibility-2.jpg

Helytakarékos innováció a mosógép sokoldalúságának és kapacitásának növelése érdekében. Ennek a töltési módnak köszönhetően a mosási szintek helyzete rugalmasan illeszthető a mosási töltet magasságához, a magasabb szint akár 630 mm-es magasságig is betölthető. A mosószekrényben található teleszkópos sínek még könnyebbé teszik a be- és kipakolást.

A rendszer akár három kosár használatát teszi lehetővé teleszkópos futókon, amelyek rugalmasan elhelyezhetők és négy különböző szinten csatlakoztathatók a vízkörhöz. Ez lehetővé teszi a különféle kombinációk számára, hogy különféle rakománymagasságokhoz alkalmazkodjanak.

Modulok széles választéka különféle kosarak LAB 610 G2 üvegáru mosóhoz

Kis vagy nagy kapacitású üvegáru, a modulok széles választéka kiváló rugalmasságot tesz lehetővé, a lehető legjobban személyre szabva a rakodást. Valójában a modulok úgy vannak beállítva, hogy maximalizálják a terhelést. Emiatt 8-tól 32-ig terjedő injektoros modulok állnak rendelkezésre.

Steelco_Baskets LAB_610_G2 1.png
Steelco_Baskets LAB_610_G2 2.png
Steelco_Baskets LAB_610_G2 3.png