Aquaneering

Önálló rendszerek

Code ZTEDU235

Többfázisú szűrés – Az önálló rendszerek önállóak, és nem igényelnek központi szűrőrendszert.

Tudjon meg többet a termékről
Nézze meg a többi termékeket az alkalmazásban
Jellemzők

Az Aquaneering rendszer négylépcsős szűrőrendszert alkalmaz, hogy az iparágban a legtisztább visszaforgatott vizet biztosítsa.

  • 1. Az első szakasz a Dacron párnás részecskeszűrő vagy újrafelhasználható rozsdamentes acélszita, amely felfogja a 10 mikronnál nagyobb részecskéket, és könnyen eltávolítható mosás vagy ártalmatlanítás céljából.
  • 2. Ezután vizet szivattyúz a fluidágyas biológiai szűrőbe. A nagynyomású víz a csendes, megbízható merülő szivattyúból a fluidágy aljába kényszerül, felfüggesztve és összekeverve a szűrőközeget, hogy megakadályozza a csatornaképződést és biztosítsa a teljes felület teljes kihasználását. Ez az egyedülálló szűrőkialakítás több mint 4000 négyzetlábny felületet biztosít, amelyen megtörténhet a káros ammónia biológiai átalakulása. Az ipari szabványnál 10-szer nagyobb felülettel az Aquaneering vízi rendszer kimutathatatlan mennyiségű ammóniaszinttel és hulladéktartalommal büszkélkedhet.
  • 3. Ezután víz áramlik a második teknőkamrába, amely egy mikroprocesszorral vezérelt, 1000 wattos fűtőtestet tartalmaz az egész állványban a kényelmes környezet fenntartása érdekében. Dupla szénszűrők helyezkednek el a második teknőkamrába merítve, és egy erre a célra szolgáló merülőszivattyú átszívja a vizet, és nyomás alá helyezi az állvány tápvezetékeit.
  • 4. A fő tápvezetéken van egy sori UV sterilizáló lámpa, amely legalább 100 000 mikrowatt/másodperc/cm² teljesítményt biztosít óránként 6 vízcserével.
Modellek
Termék neve
ZTEDU235  Kétpolcos, önálló oktatási állvány (eRack)
ZTT350  Önálló asztali állvány (3 polcos)
ZS560  Önálló, egyoldalas állvány (5 polcos)
ZD560  Önálló, kétoldalas állvány (5 polcos)
ZS660  Önálló, egyoldalas állvány (6 polcos)
ZD660  Önálló, kétoldalas állvány (6 polcos)
ZS760  Önálló, egyoldalas állvány (7 polcos)
ZD760  Önálló, kétoldalas állvány (7 polcos)